Natuurhus Koeweide

Het Natuurhûs is gebouwd door Scouting Pakaweversgroep Neede en wordt beheerd door Stichting Natuurhûs Koeweide Neede. Op zaterdagen vanaf 7 januari 2006 is in totaal met 75 vrijwilligers de blokhut gebouwd en op 30 september 2006 is het Natuurhûs officieel geopend. Het Natuurhûs is een echte blokhut van gestapelde ronde boomstammen met een grote veranda.

Natuurhus

Natuurhus Koeweide

Accommodatie

Het Natuurhûs ligt in een prachtige landelijke omgeving. Het terrein is een bosperceel van circa 1 hectare groot. Hierin hebben we het Natuurhûs staan. Achter het Natuurhûs is een ruime speelweide met daarachter het bos met wandelpad en kampvuurkuil.

Het Natuurhûs heeft vier activiteiten ruimten waarvan er drie stuks gereserveerd kunnen worden. Twee ruimtes zijn op de begane grond. Aan elkaar is het een royale ruimte van 15,83 bij 7,83 meter. Individueel zijn ze 7,83 bij 7,83 meter. Op dit moment kunnen beide ruimtes alleen nog maar als één ruimte gehuurd worden. De ruimte op de verdieping is circa 6 bij 5,83 meter. De begane grond en verdieping kunnen individueel maar ook tezamen worden gereserveerd.

In de ruime keuken kunt o.a. koken op een gaskookplaat. Aanwezig is een koelkast, een horecakoffiezetapparaat, een warmwaterkoker en een kast voor u als huurder. In de toiletgroep zijn voldoende toiletten, ook voor de kinderen. Tevens kunt u zich hier wassen en douchen. Voor minder validen is een mivatoilet met douche aanwezig. Het gebouw is geschikt om te kunnen overnachten tot maximaal 60 personen.

Verhuur

Voor het huren van het Natuurhûs kunt u het beste gebruik maken van de online kalender

Klik hier!